Ring 0418-208 00 för tidsbokning!
Vi erbjuder även akuttider!

Aloe Vera

Aloe VeraDet primära innehållet i våra produkter är 100 % stabiliserad Aloe Vera Gel

Användandet av Aloe Vera går som en röd tråd genom historien och människor i vitt skilda kulturer har använt Aloe Vera till husbehov. I modern tid har mycket av kunskapen runt nyttoväxter försvunnit, men nu ökar intresset världen över för hälso- och livsstilsfrågorna. En allt mer stressad tillvaro gör också att vi helt enkelt behöver ta hand om oss själva lite bättre.

Användningen av läkeörter sägs vara lika gammal som mänskligheten och ända fram till 1700-talet var det den vanligaste behandlingsformen i västerlandet. Aloe Veran är en av naturens största gåvor och ett av dess många namn är passande nog Läkeplantan. Aloe-Vera plantan är en suckulent och tillhör liljefamiljen, den härstammar från Afrika och odlas numera både i Mellanöstern, Fjärran östern och västindien.

Vad innehåller då Aloe Vera plantan?

Aloe Verans kraft beror på den mängd olika ingredienser som den innehåller. Kroppen behöver sammanlagt 91 viktiga näringsämnen och Aloe Veran innehåller 75 stycken av dessa, till exempel mineraler, vitaminer, B-vitamin, aminosyror, enzymer.

Dess viktigaste egenskaper är att den hjälper slemhinnan i magen att fungera optimalt, den bevarar balansen mellan goda och dåliga bakterier i magen, den ökar upptaget av vitaminer och antioxidanter och minskar därav inflammationer i kroppen, samt att Aloe Veran normaliserar pH-värdet i mag-tarm kanalen.

Aloe Veran verkar på huden och som tidigare nämnt i slemhinnan som vi har i bihålor, näsa, hals, mage och framförallt i våra tarmar. Det är i tarmarna som kroppens näring tas upp och därför är det viktigt att vi har en väl fungerande tarm.

Läs mer på www.foreverliving.se Forever Living

Några av våra samarbetspartners