Ring 0418-208 00 för tidsbokning!
Vi erbjuder även akuttider!

Fars dag

På söndag är det Fars Dag,

varför inte ge honom ett besök hos oss?

Denna veckan erbjuder vi presentkort med 10% rabatt. Betalningen sker enkelt och smidigt med swish. Vi skickar presentkortet till dig eller så hämtar du upp det och pappsen blir glad!

Lägg ett mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Väl mött,
Annika, Cecilia, Susie, och Christine

Nyhetsbrev oktober 2020

Hej kära läsare,

det går jättebra att boka dina behandlingstider hos oss online. Var noga med att ni erhåller en e-post- bekräftelse på bokningen! Det har tyvärr hänt att någon sitter i väntrummet, som har bokat online, men inte syns i vårt system.

Under september månad har Kristina tagit fina bilder på oss som snart kommer att pryda vår hemsida och online-bokningen.

Många har nappat på september-kampanjen "Köp 4 Få 5 naprapatbehandlingar". Nu stänger vi den kampanjen men den kommer att dyka upp igen i vår.

Väl mött,
Annika, Susie, Christine och Cecilia

Läs nyhetsbrevet här!

Nyhetsbrev augusti 2020

Hej,
hoppas ni njuter av sommaren!

Från och med nästa vecka kommer vi att ÖKA UTBUDET av lediga tider till naprapat - vi märker att efterfrågan är stor och vi vill kunna ta emot dig snabbt när du har som mest behov av hjälp!

För dig som prenumererar på vårt nyhetsbrev kommer vi att ha en KAMPANJ för naprapat-behandlingar. Så håll utkik efter information om det i nästa nyhetsbrev, som kommer i början av september!

Du bokar smidigt tider online via vår hemsida, se nedan. Det går bra att ringa också, prata gärna in ett meddelande om vi inte svarar!

Väl mött,
Annika, Susie, Christine och Cecilia

Läs nyhetsbrevet här!

Nyhetsbrev september 2020

Hej kära läsare,

härliga september har mycket att erbjuda!

Under september vill vi ge våra kunder erbjudandet Köp 5 naprapatbehandlingar betala för 4.
(2600kr istället för 3250kr, giltig ett år från utfärdat datum). Du mailar oss lättast om du vill ta del av detta erbjudande!

Vi har tagit in en riktigt bra produkt för att hålla dina muskler mjuka och smärtfria på hemmaplan! Vi har marknadens bästa massagepistol, till försäljning, på kliniken. Är du nyfiken? Kontakta oss vid frågor eller kom in och prova.

Folkhälsomyndigheten har fått kritik för att livsstilen hamnat i skymundan i kampen mot Covid-19 och nu behöver större uppmärksamhet riktas mot levnadsvanornas betydelse för hälsan, säger deras generaldirektör Johan Carlson till Svenska Dagbladet .
svd.se/andra-levnadsvanor--minska-risk-for-covid-19

 

Väl mött,
Annika, Susie, Christine och Cecilia

Läs nyhetsbrevet här!

Nyhetsbrev juli 2020

arhedens juli 2020Hej alla,

hoppas ni njuter av sommaren!

Från den 1 augusti så kommer vår massageterapeut Peter inte att arbeta hos oss. Han kommer att ta emot kunder på Puls Arena istället. Vi är tacksamma för dem år som Peter varit hos oss och önskar honom lycka till på Puls!

Har du, eller känner du någon som har, RYGGSKOTT, ISCHIAS, smärta/trötthet i ländryggen? På Arhedens Naprapatcenter Facebook/Instagram-sida delar vi nu med oss av övningar för ryggen som gör mirakel - på riktigt!

Vi håller öppet hela sommaren, du bokar lättast tider online. Det går bra att ringa, prata in ett meddelande om vi inte svarar!

Väl mött,
Annika, Susie, Peter, Christine och Cecilia

Läs nyhetsbrevet här!

Några av våra samarbetspartners