Ring 0418-208 00 för tidsbokning!
Vi erbjuder även akuttider!

Nyhetsbrev juli 2020

arhedens juli 2020Hej alla,

hoppas ni njuter av sommaren!

Från den 1 augusti så kommer vår massageterapeut Peter inte att arbeta hos oss. Han kommer att ta emot kunder på Puls Arena istället. Vi är tacksamma för dem år som Peter varit hos oss och önskar honom lycka till på Puls!

Har du, eller känner du någon som har, RYGGSKOTT, ISCHIAS, smärta/trötthet i ländryggen? På Arhedens Naprapatcenter Facebook/Instagram-sida delar vi nu med oss av övningar för ryggen som gör mirakel - på riktigt!

Vi håller öppet hela sommaren, du bokar lättast tider online. Det går bra att ringa, prata in ett meddelande om vi inte svarar!

Väl mött,
Annika, Susie, Peter, Christine och Cecilia

Läs nyhetsbrevet här!

Armbågssmärta och FlexBar

TheraEffektivt och enkelt träningsredskap för värk i armbågen! Vi har öppet hela sommaren!

Inom flera yrken och sporter är värk i armbågen ett vanligt problem. Många har provat på olika behandlingar, ändrat sin ergonomi, varit hemma från arbetet eller fått göra uppehåll i sin favoritsport - men problemen kan ändå tendera att vara långvariga..

Det finns studier gjorda på att en TheraBandFlexBar ger god effekt på smärta i armbågens utsida, vid träning under 4-6 veckor. På Instagram (arhedensnaprapatcenter)och Facebook finns ett kort video-inlägg på hur det ser ut när man tränar med en FlexBar. Vi har några stycken till försäljning till en kostnad av 275:-
Studie om TheraBandFlexBar hittar du här!

Vi håller öppet hela sommaren. Eftersom vi dock är lite kort om personal på plats så kan det vara svårt att svara i telefon i den mån vi önskar. Prata in ett meddelande på telefonsvararen så ringer vi upp dig så fort vi blir lediga!

Bästa hälsningar
Cecilia, Peter, Susie, Christine och Annika

 Läs nyhetsbrevet här!

Nyhetsbrev maj 2020

backappTiden bara rusar förbi och samtidig känns det som det aldrig har gått långsammare.. Det är onekligen en speciell vår vi får uppleva detta året. Det som händer runtomkring oss påverkar oss alla på ett eller flera plan. Vissa arbetar hemma, vissa människor är ensamma, många känner sig stressade med oro för framtiden, för nära och kära men det kommer mycket gott av tider som dessa också!

Om du sitter hemma och arbetar så får du kanske inte lika mycket aktivitet som du borde! Om du inte har ett höj-&sänkbart bord hemma så är strykbrädet ett bra alternativ! Ställ dig på en yogamatta så får du ett mjukare underlag också, det gillar dina leder.
Var noga med att bryta ditt stillasittande. Är du nyfiken på att prova ett aktivt sittande, som BACK APP-stolen kan erbjuda, så är du välkommen att kontakta oss för ett par veckors hemprovning av stolen, läs mer på https://www.backapp.com

Kliniken upplever nya spännande saker! Vi har en positiv utveckling efter det "tuffa tider" som det innebar vid utbrottet av denna krisen.
Massage, dry needling, samtalsterapi, naprapati, stötvågs-behandling, akupunktur, träning, konditionstester och hälsoprofil-bedömning. VI är otroligt tacksamma för er alla som sökt vår hjälp under dessa tider. Det är viktigare än någonsin att alla som vill komma hit och besöka oss känner trygghet och får den snabba och personliga service som vi är så måna om att erbjuda.

Vi säljer Linnex, ett fantastiskt liniment! Ett stryk skapar ordentlig värmeutveckling och smärtlindring.
Kostar 169:-, bara att swisha och hämta upp!

Njut av maj månad, det gör vi!

Väl mött,
Annika, Susie, Peter, Christine och Cecilia

Läs nyhetsbrevet här!

Nyhetsbrev juni 2020

juni2020Vi samarbetar med dem flesta stora företag i Landskrona och vi märker en ökad efterfrågan för KBT-samtal dem sista veckorna. Dem senaste månadernas förändringar skapar, för många, oro och smärta både mentalt och fysiskt. Christine Hagel är specialiserad på att möta människor i stress.

Det till trots vill vi poängtera att denna vår också ger goda förutsättningar till att förbättra och förändra sina vanor. Upptäcka nya vägar och möjligheter.

Vi hjälper dig gärna på vägen.

Det går bra att boka alla våra behandlingar online på vår hemsida http://www.arhedens.se
Enligt vår erfarenhet är det ofta ganska högt tryck i Landskrona på somrarna, kommande sommar kanske ännu mer med tanke på att många kommer att spendera sommaren hemma i Sverige i år.

Vi kommer att hålla öppet som vanligt i sommar och hoppas kunna ge dig den snabba hjälp och service som du behöver! Svarar vi inte i telefonen så prata in ett meddelande eller maila oss, se nedan.

Väl mött,
Annika, Susie, Christine, Peter och Cecilia

Läs nyhetsbrevet här!

Nyhetsbrev april 2020

Hej alla,

Den situation som råder i vårt samhälle nu, med mycket förändringar, skapar stress och påverkar vår hälsa på flera plan. Det är extra viktigt att ta hand om sitt eget välmående, sköta sin träning, sömn och kost. Att försöka tänka en dag i taget är väldigt viktigt men kanske även svårast...

Många sitter och arbetar hemma och det är viktigt att skapa sig en god rutin kring detta. Vi lånar gärna ut den ergonomiska stolen Back App om du är nyfiken på att aktivera din sittställning.

Under påskveckan erbjuder vi "Köp 4 naprapatbehandlingar få 5". Kostnad 2600:- kontakta oss på mail vid intresse.

Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi uppmanar alla med symptom på att avboka sin tid hos oss. Vi hjälper er gärna att hitta en ny tid för ert besök. Vi och våra medarbetar kommer ej heller till jobbet vid symtom. Vi har ändrat i våra bokningsrutiner så att färre patienter möts i väntrummet men viktigast av allt: Vi håller kliniken öppen som vanligt!

Väl mött,
Annika, Cecilia, Susie, Peter och Christine

Läs nyhetsbrevet här!

Några av våra samarbetspartners