Nyhetsbrev februari 2020

Vi håller det andra tillfället för föräldraforum för samtal och verktyg kring föräldrabarn-rollen.

Arhedens vill uppmuntra till egenansvar och trycka på att hälsan är det viktigaste vi har! Med, bland annat, hälsoprofilbedömning och konditionstest för företag och privatpersoner, kan du och/eller dina anställda effektivt få kunskap och överblick kring ert mående- och påbörja ert hälsofrämjande arbete!
Back App lanserar ny stol!

Lördagen 7 mars  kl 10.00 kommer Christine Hagel,  skolkurator och beteendevetare, att hålla det ANDRA föräldraforumet rörande rollen "förälder-barn" och dess utmaningar. Under 1.5 timme får vi ta del av Christines kunskap med betoning på frågor och diskussioner.Begränsat antal platser, kostnad 150:-, i våra lokaler på Eriksgatan 20 - anmäl dig till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. senast den 5 mars.

Arhedens vill arbeta för en ökad hälsomedvetenhet! Vi vill hjälpa dig förebygga att du hamnar på behandlingsbänken med problem och värk från rygg och nacke. Vi vill uppmuntra dig till aktivitet och självmedvetenhet. Dagens samhälle sätter stora krav på att vi vårdar vår personliga hälsa, både den mentala och fysiska. Inom det närmsta utökar vi vårt utbud av tjänster i hälsofrämjande riktning mot företag!

Hur mår dina anställda och dina kollegor? Vad kan du göra för att få en bättre kondition och därmed må bättre, bli piggare, friskare och lägga år till ditt liv. Genom att erbjuda tjänster för företag med bland annat hälsoprofilbedömning och konditionstester blir du medveten. Medvetenhet är starten på förändringen som kan öka frisknärvaron på din arbetsplats, motivera dig till att ta steg till förbättrade dagliga vanor som lägger år till livet. Vårt utbud kommer även att innefattas av arbetsmiljö och ergonomi. Håll utkik! 

Vi samarbetar med BackApp om du inte redan bekantat dig med dem så kan du ta en titt på deras nya ergonomiska stol; Back App Hipp- ett enklare alternativ till Back App Smart men med samma unika balanserade underrede. Ta er gärna en titt på backapp.eu/sv

backapphipp backappsmart

Bokning av behandlingstider kan smidigt göras online på arhedens.se
Följ oss gärna på Instagram och Facebook- just nu delar vi med oss av övningar för att motverka uppkomst av smärta i ryggen! 

Väl mött /Annika, Susan, Peter, Christine och Cecilia 

Nyhetsbrev januari 2020

Vi håller ett par föräldraforum för samtal och verktyg kring föräldrabarn-rollen.
En ny inriktning tar form på Arhedens för förebyggande hälsa med hälsoprofilsbedömningar, konditionstest för företag och privatpersoner.
Vi söker ett företag för vår BackApp studie - välkommen till ett nytt år på Arhedens! 


Utmanas du som förälder? Behöver du verktyg att leda barn i vår tid?
Vi ett par tillfällen i februari/mars, med start lördagen 1 februari kl 10.00 kommer Christine Hagel,  skolkurator och beteendevetare att hålla ett föräldraforum rörande rollen "förälder-barn" och dess utmaningar. Under 1.5 timme får vi ta del av Christines kunskap med betoning på frågor och diskussioner.
Begränsat antal platser, kostnad 150:-, i våra lokaler på Eriksgatan 20 - anmäl dig till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

2020 kommer Arhedens att starta upp en inriktning för hälso-förebyggande åtgärder för arbetsplatser & privatpersoner! Under våren kommer vi att börja utföra hälsoprofils-bedömningar, kontidionstest på cykel samt blodprofiler! 

Vi har ett samarbetar med BackApp (https://backapp.eu/sv/) och kommer under våren att genomföra en studie tillsammans med dem. BackApp är en ergonomisk stol som, genom sin instabilitet, främjar ett aktiv sittande. Vi söker efter en kontors-arbetsplats (30 medverkande) som är intresserade av att ingå i denna studie. Intresserad? Frågor?  Maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bokning av behandlingstider kan smidigt göras online på arhedens.se 

Väl mött /
Annika, Susan, Peter, Christine och Cecilia 

Nyhetsbrev September 2017

Nyhetsbrev September 2017

Stressen är en riktig bov för både kropp och själ. 
Men vad är egentligen stress och hur visar sig stressen mentalt och fysiskt?
Under två tillfällen i höst kommer Susie (NLP-coach) och Johan (mental tränare) prata om just detta; Vår tids största folksjukdom. 
Vi vågar lova nya insikter och Aha-upplevelser.


Maila oss This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för att boka och säkra din plats.

-14 oktober kl 11.00-12.30

-24 oktober kl 18.00-19.30

Kostnaden är 100kr/tillfälle

BackApp-stolen aktiverar din bål-muskulatur när du sitter och hjälper dig att förebygga besvär med rygg och nacke. 
Genom att sitta på en sadelformad, instabil sits så får ditt nervsystem information om att bland annat dina muskler i bålen behöver aktiveras.

Kontakta oss för ett par veckors prov på din arbetsplats! Denna stol måste testas och kommer att göra stor skillnad för dig och din hälsa!

Med Arhedens stamkundskort vill vi ge våra kunder ett mervärde! 
Förutom rabatt på behandlingar och produkter hos oss, så samarbetar vi med mängder av företag i Landskrona med omnejd, samt online! 
På det sättet så kan vi företagare marknadsföra oss tillsammans. Kortet är gratis och har du inte det så välkommen att erhålla det vid nästa besök. 
Du som har kortet kan ladda ner gratis-appen Cashback World för att se Vilka fler företag som erbjuder rabatt.

Väl mött och hoppas septembersolen lyser på er!

Cecilia, Annika, Susan och Johan

Nyhetsbrev oktober 2017

Nu börjar mörkret göra sig påmint, men förhoppningsvis får vi njuta av den vackra hösten lite till!

För er som har friskvårdsbidrag kvar att utnyttja gäller det att göra så – innan den bränner inne! Nu är det återigen möjligt för anställda i Landskrona Stad att använda sitt friskvårdsbidrag, för naprapati, på Arhedens Naprapatcenter.

Vi vill prata stress! - Vill du lyssna?

Stressen är en riktig bov för både kropp och själ. Men vad är egentligen stress och hur visar sig stressen mentalt och fysiskt?
Susie (NLP-coach) och Johan (mental tränare) att prata om just detta;

VÅR TIDS STÖRSTA FOLKSJUKDOM.

Vi vågar lova nya insikter och Aha-upplevelser.
Maila oss This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för att boka och säkra din plats.
-28 november kl 18.00-19.30 på Arhedens Naprapatcenter
Kostnaden är 100kr,-

Väl mött!

Cecilia, Johan, Susie och Annika

Nyhetsbrev augusti 2017

Nyhetsbrev augusti 2017

Nu börjar livet så smått att återgå till vardagen för många, skolorna börjar snart. Vissa av er har tagit sen semester och hoppas solen kommer att lysa lite extra under augusti!

Checkar ni in på Arhedens Facebook-sida i samband med ert besök hos oss så får ni 50 kronor rabatt på behandlingen under augusti-oktober

BackApp-stolen finns till utlåning för er som är sugna på att aktivera ert sittande. Det är en stol som aktiverar djup muskulatur i bål och därmed sitter du mer aktivt! Tack vare den sadelformade sittdynan får du en optimalhållning för rygg och axlar. BackApp har också en balansplatta som är lämpad för skrivbordsarbetande- för er som vill ha ännu mer utmaning och aktivitet vid stående. Främjar hälsan på alla tänkbara sätt! Även den finns till utlåning!

Läs mer om BackApp http://backapp.eu/sv/

Vi har haft fin respons på att vi startar upp en stresshanteringskurs. Flera företag har hört av sig och visat intresse för detta, och vi kör igång på diverse arbetsplatser i slutet av månaden.

Välkomna och väl mött!

Susie, Annika, Johan & Cecilia

 

Nyhetsbrev

Anmäl dig nu för senaste nytt!